Am creeat acest blog in speranta celor care inteleg ce scriu,creez,visez si apoi transpun tot pe hartie. Nu ma astept sa intelegi ceva din aceste ciudatenii,dar macar as vrea sa deschid o poarta in mintile voastre acoperite de frunti incretite.Fragmente din mine sunt aici pentru a le impartasi voua.Vreau sa fiti altceva un gand ,o lacrima sau un strop de fericire...Bun-venit in Raiul meu!

duminică, 18 iulie 2010

Musca din soare !


Uite acolo e soarele,il vezi? Nu ,pentru ca e chiar in palma ta .De data asta ,nu mai ninge cu soare pentru ca sufletul tau radiaza de fericire.Razele bete si galbene ale acestei mingi de foc, iti lumineaza calea spre un paradis .Nu e timp de pierdut acum ca tocmai ai scapat de suferinta,bucura-te si nu lasa nici o clipa sa iti scape .Traieste,iubeste ,viseaza ! Iti curge o lacrima? De ce? De amintiri ? O lacrima o poti sterge dar o amintire nicodata! Fi fericit copile ,ploua cu soare peste sufletul tau . Cufunda-te in paradisul verde alaturi de ingeri si fericirea ta din vazduh ,se va presara peste lume,vor fi oameni darnici,fericiti,buni cu putearea de a spune cu adevarat”Sunt mandru de cine sunt!” Hai, nu mai plange copile, cuprinde vata de pe cerul albastru ca un infinit,sterge-ti lacrima si zambeste ! Invata sa uiti,clepsidra vietii tale s-a scurs cu o suferinta exorbitanta in praf…Si deci acum daca ai mai avea doar o clipa din viata ta trecuta,care ar fi ultimele tale cuvinte…” Nu e nevoie sa ma intelegi omule ,iubeste-ma doar…”

3 comentarii:

  1. Frumos... Sincer, cel mai mult imi place ultima fraza. Mi se pare geniala. Pentru ca in fond si la urma urmei asta e idealul spre care majoritatea tindem. La cat mai multe astfel de fraze >:D<

    RăspundețiȘtergere