Am creeat acest blog in speranta celor care inteleg ce scriu,creez,visez si apoi transpun tot pe hartie. Nu ma astept sa intelegi ceva din aceste ciudatenii,dar macar as vrea sa deschid o poarta in mintile voastre acoperite de frunti incretite.Fragmente din mine sunt aici pentru a le impartasi voua.Vreau sa fiti altceva un gand ,o lacrima sau un strop de fericire...Bun-venit in Raiul meu!

marți, 7 iunie 2011

Dupa ce totul moare-n tine

Si stai pe scari in ploaie cu capul intre palme si plangi…Mai este putin din noapte pana cand vei ajunge la stele si le vei stinge

Rand pe rand, plangand de dorul lor.. Ploaia iti curge pe obraji, visezi...Frunzele putrezite si ude de pe scari ii tin de urat…degeaba

Incerci sa gasesti in ele un nou incepur ;Pierdut…te concentrezi asupra lor si apar fulgi de nea Ii privesti bland ca pe niste pete de catifea,Ca pe aburul dintr-o cafea…sperantele iti mor din ce in ce mai des scurgandu-ti-se pe chipu-ti sters .

Fulgii ti se agata-n par care-ti cad lin pe umar mangaindu-ti chipul rece…lacrimi obrajii-ti umezesc ;Umbre solitare trec pe langa tine, nu te privesc nici nu se sinchisesc macar sa te asculte …iar suferinta-ti e-n zadar ,si speri..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu